1 Kasım 2012 Perşembe

1 ARALIK 2012 - GORDON ENSTİTÜSÜ ETKİLİ ANNE BABA SEMİNERİ


Gordon Enstitüsü diplomalı Türkiye’deki tek Psikolojik Danışman Eğitmeni Tansu Oskay’ın seminerlerini verdiği Anne Baba Okulu “Gordon Institude-Parent Effectiveness Training” in 3. sünün tarihi 1 Aralık 2012 Cumartesi dir. BUMED’ de 9:30-12:30 saatlerinde gerçekleşecek 3 saatlik Gordon Enstitüsü Etkili Anne-Baba Eğitimi seminerine kayıt hakkında bilgi aşağıdadır.
PARENT EFFECTIVENESS TRAINING / “ETKİLİ ANNE-BABA EĞİTİMİ” NEDİR?
Bu program ödüllü psikolog ve üç kez Nobel Barış Ödülü Adayı olan Dr. Thomas Gordon tarafından oluşturulmuştur. Kendisi Gordon Uluslarası Eğitim’in kurucusu ve 1962 yılında bu programı başlatan kişidir. İletişim becerileri ve çatışma çözme yöntemlerini ebeveynlere, öğretmenlere, gençlere, şirket yöneticilerine ve çalışanlara öğretmede öncü biri olarak tanınır.
Etkili Anne-Baba Eğitim programı ebeveynler için pozitif disiplin yaklaşımlı ve beceri geliştirmeye yönelik ilk eğitim olarak bilinir. Dünyada 43 ülkede bir milyonun üzerinde ebeveyne bu eğitim verilmiştir.
Etkili Anne-Baba Eğitimi İçeriği Etkili Anne-Baba Eğitimi ebeveynlere çocuklarıyla “ilişkilerini” geliştirecek felsefeyi ve pozitif iletişim becerisi öğretmek amacıyla hazırlanmıştır.
KİMLER KATILABİLİR?
Her anne-baba, dilerse beraber dilerse tek başına katılabilir.  Seminer ebeveyn koçu ve çocuk-gençlerle çalışan eğitimcilere de açıktır. Eğitim okul öncesi, ilkokul, lise çağı fark etmeksizin her yaş çocuğun ebeveyninin ihtiyacına hitap eder.
Eğitimin Yeri: BUMED ( Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği) – Rumeli Hisarı / İstanbul

Rezervasyon ve ödeme için irtibat: PAPS tel 0212 265 25 85 ve info@papsparenting.com. Kesin kayıt ödeme sonrası yapılır ve sayı limiti nedeniyle kesin kayıt şarttır.

Hiç yorum yok: